ВЕРУЈ У СЕБЕ - СВЕТ ЈЕ ТВОЈ

ВЕРУЈ У СЕБЕ - СВЕТ ЈЕ ТВОЈ

Визија, мисија и циљеви

 

Визија

,,Академија за пословну економију” огледа се у вођењу наставног процеса и постојећег система студирања по принципима Болоњске декларације и новог Закона о високом образовању и осмишљавању и имплементирању система за праћење квалитета наставе који би био усклађен са специфичним карактеристикама економских пословних наука који би омогућио да се унапреди квалитет едукације и подигне степен сарадње наставника и студената..

Мисија

,,Академија за пословну економију” је дефинисана потребом за квалитетним економистима оперативних профила са високим степеном професионалности из области пословних финансија и пословања малих и средњих предузећа. Као један од приоритетних задатака у мисији је да сваки наш свршени студент овлада стручним и практичним знањем потребним за ефикасну примену информационо-комуникационих технологија.

Циљеви - развоја

,,Академија за пословну економију” су утврђени са становишта:

Друштва - у смислу да образовање економских кадрова кроз концепцију примењених студија допринесе циљевима економске ревитализације Србије, као и укључивање наше земље у токове међународних интеграција.

Запослених - у смислу тежње да се оствари висок квалитет процеса рада (студирања) и квалитет свршених студената економске струке на нивоу који дају познати светски Универзитети сличног типа. Основа предметне тежње се заснива на знању и искуству наставног особља и на жељи студената да уложе максималан напор у сопствено квалитетно образовање. Остварење постављених циљева доприноси укупној научној и стручној афирмацији оснивача у простору образовања у Републици Србији и шире.

Студената - који добијају могућност образовања посебног и новог оперативног профила од суштинског значаја за ефикасно функционисање нашег економског механизма уз рад по најсавременијим образовним принципима:

  • мале студијске групе;
  • тимски рад;
  • учешће у раду на пројектима;
  • менторски надзор.

,,Академија за пословну економију” ће омогућити перманентне размене студената и стицање знања и вештина на престижним међународним Универзитетима и самим тим и верификације стечених диплома.

Академије - задовољење потреба друштва, запослених и студената кроз:

  • Коришћење нових образовних технологија;
  • Ефикасност процеса студирања;
  • Гостовање светски признатих професора;
  • Усавршавање наставног кадра у иностранству;
  • Побољшање услова рада студената;
  • Ефикасност практичних решења и примене.

 

 

2314021
ДанасДанас133
ЈучеЈуче769
Претходне недељеПретходне недеље2651
Овог месецаОвог месеца34099
УкупноУкупно2314021
Тренутно на сајту: 4
DEBUG
Time:[0.028288841247559sec]

Посетите нас на:


АКАДЕМИЈА ЗА ПОСЛОВНУ ЕКОНОМИЈУ ЧАЧАКАдреса: Булевар Вука Караџића бр. 5
Чачак
Тел: 032/345-067
        032/311-149
Тел/Фаx: 032/330-290
Моб: 064/4050-405;064/119-47-13
Еmail:
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.